Ο Γιώργος Αυτιάς πάντρεψε την μοναχοκόρη του – Δειτε για πρωτη φορα την κορη του


ΟΓιώργος Αυτιάςδε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος και περήφανος πατέρας για την μοναχοκόρη του!

Ο διάσημος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πάντρεψε την προηγούμενη Κυριακή 26 Αυγούστου την πολυαγαπημένη του κόρηΑντιγόνη Αυτιάμε τον εκλεκτό της καρδιάς της,Παναγιώτη Αναγνωστάκη. Όπως διαβάζουμε στην Real News, το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κτήμα Ορίζοντες στο Κορωπί, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Μακριά από τηλεοπτικά στούντιο και κάμερες, με καλεσμένους συγγενείς και καλούς φίλους, αφού ο γνωστός δημοσιογράφος έχει κατορθώσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρία και τον γιο τους Αλέξανδρο, δεν έκρυψε στιγμή τη συγκίνησή του για τον γάμο της μοναχοκόρης του, τόσο κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, όσο και κατόπιν στη δεξίωση, όπου συνομιλούσε διαρκώς με συγγενείς και φίλους.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ο γάμος καθώς και η δεξίωση είχε κρητικό ρυθμό, καθώς ο γαμπρός κατάγεται από τη Μεγαλόνησο και ειδικότερα από τα Χανιά. Οι μουσικοί, Κρητικοί λυράρηδες, έδωσαν το πρόσταγμα ώστε να αρχίσει το γλέντι, όπου γαμπρός και νύφη πρωτοστάτησαν, καθώς αποδείχθηκαν δεινοί χορευτές. Οι ευχές οι οποίες εκφράστηκαν μέσα από μαντινάδες καθώς και η ρακή που έρρεε άφθονη έκαναν το γλέντι να ανάψει και να κρατήσει ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Να ζήσουν ευτυχισμένοι!